sâmbătă, 1 mai 2010

SWEET STORY: Capitolul 10-Probleme de coordonare

EPOV



Trecusera mai mult de 6 ore de cand fetele au plecat in oras sa se distreze dupa spusele lor, lasandu-ne singuri acasa: au luat Jeep-ul lui Emmett si duse au fost. Super... cred... La inceput eram oarecum amuzati de intorsatura lucrurilor si am inceput fiecare sa facem diverse activitati, ocupand sufrageria. Emmett incerca din rasputeri sa se concentreze la un meci de fotbal la tv, Jasper era la calculator...., iar eu schimbam in nestire piesele la Ipod. Se presupune ca ar fi trebuit sa fim in al noualea cer toti trei ; am scapat de fete pentru cateva ore, eram liberi, dar adevarul era ca mai aveam un pic si incepeam sa ne plangem de mila. Eram patetici, am gandit eu, dar imediat dupa m-am apostrofat mental: Nu patetici, ci indragostiti idiotule, toti trei suntem asa... Dar daca stateam sa ma gandesc mai bine, eu ma puteam considera patetic. Aducandu-mi acum aminte, imi parea sincer rau de intreaga scena pe care o provocasem Bellei la plaja: era exagerata. Doamne Edward, cat de tampit poti sa fii... Nu ai facut altceva decat sa ranesti persoana pe care o iubesti cel mai mult in viata asta... Catar gelos si incapatanat ce esti...

Au plecat voioase... mai putin Bella... era si normal... au vrut sa scape de noi macar cateva ore. Daca insa se lua cineva de ele ? Mai rau, daca cineva se lua de Bella mea ? Mintea mea incepea sa o ia razna, panica facandu-si simtita prezenta. La dracu! Ce-a fost in capul nostru, al meu?

-Unde credeti ca au plecat? rupse Emmett tacerea posomorat. Sunt atatea ore de cand au plecat, la telefon nu raspund... Daca s-a intamplat ceva ?

-Stai linistit, sunt sigur ca e totul ok. Suntem in Forks, iti amintesti? In plus au luat si masina, deci... ii raspunse Jasper, dupa care un gand sumbru imi veni in minte, scotandu-ma din visare.

-Dar daca au plecat in Port Angeles, poate in club? m-am stropsit eu, neluand in seama tonul brutal pe care l-am folosit. Ceilalti au inlemnit…

-Cee? au strigat amandoi la unison...

-Nuuu...nuu... se planse Emmett, singure printre atatia tipi ? Rose a mea ? Imposibil... Dumnezeule, dar daca este asa, ce ne facem?

-Aliceee... continua si Jasper cu o voce pitigaiata...

-Atunci de ce au plecat asa imbracate? am continuat eu, imaginatia mea luand-o razna la propriu. Seara de sambata, costumatie eleganta, shopping-ul cred ca iese din discutie acum, am continuat cu o voce ragusita, este deja ora 1, am exclamat uitandu-ma la ceas, deci... unde altundeva puteau sa se duca? In Forks, cele doua cafenele arhicunoscute au inchis acum 2ore...
-Suntem terminati... se planse Emmett, luandu-si capul in maini.

-Eu nu mai pot sta asa, plec sa le caut, nu ma intereseaza, am sfarsit eu, sarind de pe canapea si luand cheile masinii de pe masuta de cafea.

-Venim si noi, au raspuns Emmett si Jasper, dar nu am apucat bine sa ne indreptam spre usa ca am auzit un scartait de cauciuri hotarat.

-Jeep-ul meu... sopti Emmett. Au venit !!!

-Au venit !!! Au venit !!! striga si Jasper bucuros dupa el. Sa mergem la ele !!!

-Nuu ! am continuat eu. Au vrut sa fie singure, sa le lasam atunci. Bine ca sunt in siguranta ; am exagerat si noi, ce-i drept. Hai sa ne comportam ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat,ok? Sa vedem ce au de gand sa faca in continuare. Vor intimitate ? Aste o sa le dam, am terminat eu hotarat.

-Poate ca ai dreptate... raspunse Emett.

Am stat linistiti numai ca sa fim intrerupti de niste hohote de ras, tot mai sanatoase. Ce Dumnezeu ?

-Par foarte vesele... si noi stam aici ca idiotii si ne facem griji... Tradatoarele ! enunta Emmett, dar imediat am dus degetul la gura, facandu-i semn sa taca.

Alte rasete infundate, pe alee, tot mai aproape de casa. Totusi ceva nu era bine, simteam asta, si m-am uitat la Jasper, care din priviri, imi dadea de inteles ca si el si-a dat seama de asta. Am ramas in sufragerie in continuare, prefacandu-ne nepasatori, cand am auzit in sfarsit usa deschizandu-se; alte rasete sonore, Alice, Bella sau Rosalie? Erau atat de ciudate rasetele lor, erau practic de nerecunoscut.

-Shhht... (alte rasete infundate)... shhht... o sa treziti toata casa... oof... (rasete)...

Ce naiba? M-am uitat intrebator la Emmett si Jasper, si nemaisuportand suspansul am pornit inspre ele incet, si am deschis lumina de pe hol. Ne-am blocat instantaneu. La asta nu ne asteptam...

Am dat cu ochii de o Rosalie surprinzator de treaza, dar, spre totala mea uimire, de o Alice dar si de o Bella ametite bine... razand infundat, sprijinindu-se de usa.

-La dracu, m-am impiedicat de covor, am auzit vocea ingerului meu... BEAT!?!?!? Credeam... hac......ca atunci cand voi bea, voi avea sansa sa nu mai fiu... hac... atat de impiedicata... Oupss... M-am inselat !!! spuse ea razand isteric...

-Ooupss !!! YOU DID IT AGAIN !!! continua Alice, tinandu-se de perete sa nu cada. Alte rasete puternice. Era ceva de nedescris.

M-am chinuit sa nu izbucnesc in ras la randul meu. Eram inmarmuriti. Fetele au baut ? Alice si Bella ? Asta era prea de tot. Ele nu au pus in viata lor in gura un strop de alcool. Bine, inafara de o banala bere, sau cel mult, un cocktail inofensiv. Cu siguranta ar fi baut si Rosalie, dar cineva trebuia sa conduca masina asa ca, era de inteles. M-am uitat la baieti pentru a le vedea fetele la fel de uimite.

-Fetelor, spuse Rosalie... mai incet va rog, haideti in camera, inainte sa ne vada...

-NOI ??? am intrerupt tacerea, iesind la lumina. La vederea noastra, fetele au inghetat instantaneu. Privirile lor erau extraordinar de comice. Rosalie incremenise de-a binelea, ramanand cu vorbele in vant, Alice facuse ochii cat cepele la noi uitandu-se la toti trei iar Bella rosise puternic si lasa repede ochii in jos, concentrandu-se pe o parte a covorului, de parca ar fi cautat o solutie rapida la situatia in care se afla. Am incercat sa mimam toti enervarea, dar adevarul e ca ne era aproape imposibil sa ramanem seriosi.

-Baieti, nu este chiar ceea ce pare, spuse Rosalie, vazandu-ne fetele incruntate. Fetele s-au lasat un pic duse de val... Se mai intampla... Prea mult gin si... Doar stiti si voi cum... dar nu apuca sa termina ca Emmett ceda primul, izbucnind intr-un ras isteric. Tipic lui. Ma asteptam ca el sa ne dea de gol... Nu poate sa ramana serios prea mult timp. Adevarul ca totul era mult prea amuzant si sincer ma gandeam acum numai la Bella, mai exact la durerea insuportabila de cap pe care o va avea maine dimineata cand se va trezi.

-Doamne, am trait sa o vad si pe asta, spuse Emmett, razand in continuu. Nu pot sa cred. Rose, unde imi este aparatul foto, nu stii ? Alice ca Alice, dar Bella? Este de-a dreptul incredibil, continua dand drumul la alte rafale de ras.

-Buna iubitule, spuse Alice, impleticindu-se cu greu spre Jasper, ignorand complet reactia lui Emmett. Ti-a fost dor de mine ? El nu a mai ezitat, si s-a indreptat grabit spre ea, sa o prinda in brate, de frica sa nu cada. Nu puteam sa cred ce tocmai facuse spiridusul asta nebun. Toata scena parea desprinsa dintr-o comedie.

-O duc eu sus pe iubita mea in stare de ebrietate, nu va faceti griji, spuse Jasper amuzat, concentrat in continuare asupra ei. Gin? Sunteti nebune...

-Ok.... asta este... imi pare rau... eu mi-am facut partea... enunta Rosalie. In continuare e treaba voastra... deci... mergem Emmett?

Si uite asa, in cateva secunde, incaperea s-a golit, eu ramanand in sfarsit singur cu Bella.

-Buna Edward... am venit acasa... intrerupse tacerea tinand ochii in pamant. Ma uitam la ea amuzat, cu un deget asupra gurii, incercand din rasputeri sa nu izbucnesc si eu in ras. Era adorabila. Era mai rosie in obraji ca oricand, vizibil rusinata, cu ochii pironiti in jos, ca un copil care a fost prins mintind si astepta o pedeapsa in schimb, un copil insa caruia nu ii parea rau ca a mintit, dar ii parea extrem de rau ca a fost PRINS mintind, daca ma intelegeti ce vreau sa spun.

-Vad asta, iubire... Deecii? Te-ai distrat in seara asta? Nici un raspuns... Mai esti suparata? Nici un raspuns. Hmm... Bella, mergem in camera mea? La asta reactiona, privindu-ma sfios pentru prima data. Stiam eu: cuvantul magic functiona oricand. I-am zambit larg dupa care, m-am indreptat spre ea, si am luat-o incet in brate, ducand-o cu grija pana in camera.



-Edward... imi pare rau... spuse ea ajunsi fiind in dormitorul meu.

-Nu-i nimic iubire. Cred ca am sa supravietuiesc… am continuat eu razand usor… imbratisand-o puternic. Mi-a fost atat de dor de tine... Mai esti suparata pe mine? Stiu ca am exagerat... Te rog sa ma ierti... eu...

-Ei bine, n-nu mai stiu... spuse ea, vizibil incurcata, sunt prea ametita ca sa imi dau seama... Cum am mai spus: adorabila. Am fost sincer suparata, dar acum nici eu nu mai stiu bine, pentru ca m-am gandit intotdeauna la tine, stii? Un fior mi-a strapuns inima... stiam ca Bella ma iubeste, dar pur si simplu ma dezarma acum. Da... m-am gandit la tine tot timpul, tot timpul da... la cat de bine arati si cat de sexy esti, pentru ca esti, sa stii... sa nu indraznesti sa negi... si la cat de mult vreau sa fiu cu tine... continua ea, gesticuland incet cu mana spre mine.

-Ma bucur ca iti sunt pe plac iubire... am raspuns teribil de amuzat.

-Pfff... Nici nu ai idee cat. Mai ales daca te uiti la mine asa, se planse ea.

-Asa cum, iubire ?

-Asa cum o faci acum. Ochii aia verzi care ma observa atent, mana care ti-o treci prin par distrat, atunci cand esti concentrat asupra mea.

-Te deranjeaza cand fac asta Bella?

-Uuufff... Edward....

-Da, iubire? spune-mi... nu-ti fie teama, i-am spus apropiindu-ma de ea cu interes. Era nemaipomenita.

-Chiar nu iti dai seama? Stii tu ce greu imi este sa fiu in preajma ta, fara sa sar practic pe tine ? Ai idee ? termina ea, accentuand fiecare cuvant cu un ton care ma facea sa inteleg ca ea facea referire asupra unui lucru care era EVIDENT din punctul ei de vedere, dupa care se uita la mine serios, cu o privire atenta de jos in sus, asupra corpului meu, privire care mi-a provocat un nod in gat, pentru ca intr-un final sa se ridice pe varfuri ca sa ma sarute.

Am inghetat, nevenindu-mi sa cred ce tocmai auzisem. Eram obisnuit cu Bella mea timida, iar sinceritatea ei de acum ma innebunea. Eram atat de bucuros ca ii generam astfel de reactii si ca ma placea atat de mult. Stiu ca multe fete erau atrase de aspectul fizic, dar asta nu ma interesa catusi de putin, pe mine ma interesa ca Bella sa simta toate astea, nu altcineva. Cred ca am sa ii multumesc pana la urma lui Alice mai tarziu de toate astea.

M-am lasat prada senzatiilor si am lasat-o sa imi faca ce vrea. Eram mai mult decat incantat de micul meu inger curajos. Incet, si-a lipit buzele de ale mele, apasand tandru. Am lasat-o sa aprofundeze sarutul, deschizand gura, lasandu-i cale libera. A inceput sa ma sarute din ce in ce mai hotarat, motiv pentru care nu am mai putut rezista si am strans-o in brate lipind-o de mine. Mi-a pus mainile in par, adoram cand facea asta, tragandu-ma inspre ea. A rupt sarutul in cateva secunde, uitandu-se la mine pierduta si fara sa spuna nimic, mi-a apucat tricoul, vrand sa il dau jos. M-am resemnat, si in cateva clipe, era jos la picioarele noastre. A inceput sa ma sarute din nou, impingandu-ne putin cate putin catre pat, unde am cazut amandoi, ea deasupra mea. A preluat conducerea usor, sarutandu-ma pasional, plimbandu-si mainile nestingherit pe pieptul meu. Era perfecta. Ma facea sa o iau razna. In scurt timp si-a mutat sarutarile pe pieptul meu, indreptandu-se periculos de partea inferioara a corpului meu. La dracu!



Dintr-o miscare, m-am intors impreuna cu ea, venind eu deasupra ei, sarutand-o innebunit, pe buze, pe gat, mainile mele dezmierdandu-i usor pielea fina de sub bluza...

-Edward... Edward... fa dragoste cu mine... spuse ea… Eram innebunit. Am ajuns incet la marginile sutienului ei dupa care m-am oprit. La dracu!

-Bella, iubito, am spus respirand agitat, hai sa ne linistim un pic... am avut nevoie de tot autocontrolul din lume sa ma pot opri.

-Edward... se planse ea...

-Iubito, crede-ma, asa este cel mai bine, este prima data pentru tine, trebuie sa fie ceva special. De abia astept sa fii a mea, dar hai sa facem pasul asta cand suntem amandoi treji, cu capul pe umeri, nu crezi? am continuat eliberandu-ma din imbratisarea ei.

-Dar Eddy...

-Bella, fii fetita cuminte, da? Imi este si asa destul de greu sa ma abtin cand sunt cu tine, intelege te rog, am continuat rugator dupa care am luat-o si am strans-o in brate. Dormi un pic, maine dimineata nu cred ca o sa fii in cea mai buna stare.

Acestea fiind spuse, am reusit sa-mi domolesc iubita vizibil pornita, iar in scurt timp a adormit linistita la pieptul meu. Ma gandeam in continuare la tot comicul situatiei din seara asta, si sincer imi parea bine, ca am reusit sa o vad pe Bella chiar si in aceasta ipostaza, de ce nu. O iubeam enorm, ea devenind usor practic viata mea, motivul propriei mele existente, si visam cu ochii deschisi la momentul cand va fi a mea intru totul. Aveam si un plan in privinta asta, de care aveam de gand sa ii spun in curand. Un simplu « iarta-ma » nu era de ajuns sa acopere comportamentul meu exagerat de la plaja. Stricasem un pic lucrurile intre noi si eram mai mult decat constient de asta. Aveam de gand sa ma revansez si asta cat de curand, avand in minte planul perfect. Te iubesc Bella... am continuat mental dupa care i-am sarutat duios crestetul capului si am incercat sa adorm si eu.

***
Kelly Clarkson-My life would suck without you (melodie de inspiratie)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu